Gezocht: collectanten!

Digitale collecte!

Een woord van Dank!

Door alle berichtgevingen omtrent Corona zou de Collecte voor het Fonds Gehandicaptensport vergeten worden. Bij deze willen wij dan ook iedereen bedanken die een bedrag heeft gedoneerd ten behoeve van dit goede doel. En alhoewel wij op dit moment aan handen en voeten gebonden zijn, en geen les kunnen en mogen geven aan onze leden van de G-Gym, wat overigens erg verdrietig is natuurlijk, hopen wij mettertijd deze draad weer op te pakken. Juf Trudie wordt erg gemist door deze mensen, en het is moeilijk uit te leggen waarom zij niet op Gymles kunnen komen.

Het bedrag dat is binnen gekomen via de digitale collectebus kwam uit op 136 Euro! Waarvan de helft naar SSS-Elburg komt ten behoeve van de G-Gym.
Heel erg bedankt namens Juf Trudie en de G-gymmers!
 

Overigens blijft de digitale collectebus geopend. Mocht u nog iets willen doneren dan kan dat ten alle tijden!

————————————————————————————————————–

Aangezien er door de Corona-crisis niet deur-aan-deur gecollecteerd kan worden, is daar dit initiatief uit ontstaan. Ook dit jaar collecteren wij als SSS Elburg voor dit goede doel Een groot gedeelte van het opgehaalde geld is voor SSS Elburg zelf en mogen wij besteden aan materiaal voor onze g-gymers. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd en goed besteed! Via de onderstaande link kunt u middels Ideal of een andere vorm van digitaal betalen een bedrag overmaken aan dit goede doel.

Bedankt alvast.
SSS-Elburg

HIER kunt u doneren

Klik hieronder voor meer informatie op hun website:

Website Fonds Gehandicaptensport

collectebus