Afscheid Marijke Fernandes

Lieve medesporters, leiding en bestuur,

Na ongeveer 27 jaar met veel plezier les te hebben gegeven bij verschillende sporten bij de SSS, komt er voor mij na deze week een einde aan al dat sportplezier hier.

Waarbij Stepaerobic mijn eerste liefde is geweest, heb ik met veel plezier de streetdance voor verschillende leeftijden en de tienerstepgroep geleid.

Later heb ik de kans gekregen om de Body-fit groep over te nemen en heb ik kunnen zien en meemaken met wat voor toewijding en liefde deze hechte groep elke woensdagavond door mij ‘afgebeuld’ wilde worden .

De dames van de Step-aerobic groepen van de maandag- en woensdagavond hebben met veel geduld en inzet al mijn vreemde (en soms nieuwe) passen, creaties en blokken opgepikt en tot een succesvolle workout gemaakt.

Dynamic Sport was mijn jongste ‘kindje’. Op de maandagavond is inmiddels een fanatieke en gezellige groep ontstaan die keihard werkt aan conditieopbouw, gecombineerd met balansoefeningen en het verstevigen van de ‘core’.

Als ik dit zo teruglees, dan weet ik dat ik de dames en de sporten enorm ga missen. Maar mede door mijn verhuizing in 2003 van Elburg naar Zwolle heb ik besloten om in mijn eigen woonplaats verder actief te zijn.

Ik wil in het bijzonder Zwaantje Breukelman heel erg hartelijk danken! Zij heeft mij de fijne kneepjes van het vak bijgebracht op een manier dat ik besmet ben geraakt met dit speciale sportvirus, zodat ik al die tijd met zoveel plezier bij de SSS gewerkt heb.

Ook het bestuur wil ik bedanken dat ik zo veel kansen heb gekregen om mijn sportliefde op deze manier te hebben kunnen ontplooien.

Het is een rare tijd……

In maart van dit jaar is er besloten dat sporten in groepsverband even moet stoppen ivm het verspreidingsgevaar van het Coronavirus. Afscheid nemen van de groepen lukt nu dus niet, maar er zal een tijd komen dat ik dit op een nette manier zeker zal gaan doen.

Er is een prima opvolgster voor mij gevonden. Suzanne Hofman is ‘sport minded’ en heeft er heel veel zin in. Daar waar nodig zal ik haar eerst nog wat begeleiden en blijf ik beschikbaar voor inval.

Ik wens iedereen gezondheid en liefde toe en ik ga jullie zeker nog zien.

BEDANKT,

Liefs, Marijke Fernandes